Сьогодні, 2 лютого, на Закарпатті очікується хмарна погода з проясненнями

Як повідомили нам у Закарпатському гідрометеоцентрі, протягом ночі погода в регіоні зумовлювалась розмитою фронтальною зоною. Спостерігалось хмарно, на більшій частині території пройшли опади, переважно дощ, кількість опадів до 1-5 мм. Місцями туман 500 м.

 

Вітер південно-західний 2-10 м/с. Температура повітря 0-4° тепла, на високогір'ї до 4° морозу.

Вдень в теплому секторі циклону очікується хмарна з проясненнями погода, часом невеликі опади. Місцями туман. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря 5-10°, у горах місцями 0-4° тепла.

Автошляхи: Часом невеликі опади. Місцями туман. Видимість в опадах 1-2 км, в тумані 200-500 м.

По м. Ужгород: Хмарно, часом невеликий дощ. Вранці туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура вночі 2-4°, вдень 7-9° тепла.

Як повідомляє Sinoptik.ua, e вівторок в Закарпатській області прогнозується хмарна погода з проясненнями. В Ужгороді, Мукачевому, Хусті, Береговому, Виноградові, Сваляві, Рахові, Міжгір'ї висока ймовірність дощу зі снігом. Температура повітря вночі опуститься до 0…+4, вдень стовпчики термометрів покажуть +3…+10 градусів. Вітер переважно південний, південно-східний і південно-західний, 1-4 м/с. У першій половині тижня очікується хмарна погода з проясненнями, місцями – невеликий сніг з дощем.

 

02 лютого 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів