Наші «вовки» - хокейні чемпіони! (ФОТО)

Сьогодні, 14 лютого, в Ужгороді на льодовій арені "Iceland" пройшов фінал чемпіонату області з хокею, а також церемонія нагородження переможців.

 

У першій зустрічі "Синевир" і "Спартак" боролися за 3 місце. Після впевненої переможи в першій грі з рахунком 9: 0 "сіневірци" вийшли на арену в якості фаворитів. Однак, присутність на льоду кращого бомбардира чемпіонату Радована Майора несподівано схилило результат другої гри на користь "Спартака" 5: 7.

Таким чином, команди зіграли ще один екстра-тайм (за сумою 2 ігор 1: 1), але переможець так і не визначився і все вирішила серія булітів, в якій переміг "Спартак" і у важкій боротьбі таки виборов бронзу чемпіонату.

Чемпіонський поєдинок між "Ужгородськими вовками" і "Шахтарська барсами" теж тримав уболівальників у напрузі до останньої хвилини. Після перемоги в першій грі з рахунком 6: 1 у фіналі "вовкам" вдалося забити лише одного разу.

На щастя для них "Шахтарські барси" не змогли взяти ворота суперників. Кінцевий рахунок 1: 0 - "Ужгородські вовки" стали чемпіонами області з хокею в цьому сезоні.

Варто відзначити, що чемпіонат області з кожним роком набирає все більше популярності і явно прогресує в рівні. З'являються нові гравці, готується молоде покоління.

Цього року змагання святкують перший невеличкий ювілей - це вже 5-й чемпіонат, інформує ЗакКор.

Кінцеві результати чемпіонату:

1. Ужгородські вовки

2. Шахтарські барси

3. Спартак

4. Синевир

 

14 лютого 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів