Які ковбаси, сир, мед і вино найбільше посмакували журі фестивалю у Берегові

Які ковбаси, сир, мед і вино найбільше посмакували журі фестивалю у Берегові
На ярмарку у Берегові журі, продегустувавши смаколики, визначало переможців, яких сьогодні нагородили дипломами та призами.

 

У номінації «Найкращі ковбасні вироби» перемогла Ілдіка Антал (с. Рафайново), у номінації «Найкращий сир» — Ісайчук Леся (с. Космач, Івано-Франківська обл.), «Найкращий мед» виготовляють: 1 місце — Надуличний Володимир (м. Мукачево), 2 місце — Ярослав Білан (м. Львів).

Найширше були представлені традиційні напої: «Найкраще біле вино»: 1 місце — Іван Гудевлюк (вино «Мускат королівський»), 2 місце — Тарас Либа («Закарпатський мускат»), 3 місце — Марія Орос («Мускат»). Кращі винороби у номінації «Найкраще червоне вино»: 1 місце — Руслан Орос («Голубок», «Сапераві»),2 місце — Дьордь Попович («Каберне»), 3 місце -Кароль Шош («Чорна троянда»). Ну, а найліпшу палинку роблять: 1 місце — Ярослав Білан («Медовуха»), 2 місце — Тарас Либа («Медовуха»), 3 місце — Кароль Шош («Айва»).

Джерело:  beregszasz.com.ua 

 

13 березня 2016р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів

Залишити коментар:

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без будь-яких попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані правоохоронним органам, якщо від них надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати посилання та рекламні повідомлення!

Необхідні поля позначені наступним символом:*