Словаки готові прийняти наших студентів і аспірантів на навчання - безкоштовне та ще й зі стипендією й проживанням

Словаки готові прийняти наших студентів і аспірантів на навчання - безкоштовне та ще й зі стипендією й проживанням
Закарпатські студенти, аспіранти та викладачі вищих навчальних закладів можуть претендувати на отримання стипендії для навчання та стажування у вищих навчальних закладах Словацької Республіки.

 

Відповідно до Статті 1 чинної Програми співробітництва між Міністерством освіти і науки України та Міністерством освіти Словацької Республіки в галузі освіти словацька сторона готова прийняти до 5 студентів на часткове навчання до вищих навчальних закладів (терміном до 10 місяців) та до 5 стажистів і докторантів/аспірантів (з метою збору матеріалів і вивчення наукової літератури за темою досліджень) із загальним терміном перебування до 10 місяців, - пише Педагогічна преса.

Словацька Республіка забезпечить українським громадянам:

  • Безкоштовне навчання.
  • Виплату стипендії у розмірах, встановлених для іноземних студентів і докторантів/аспірантів у Словацькій Республіці.
  • Проживання у студентських гуртожитках.

МОН прийматиме заявки (заповнена аплікаційна форма та необхідні документи) в електронному та паперовому форматі у 2-х примірниках (перший пакет документів – оригінали, другий – копії).

Поштова адреса: Проспект Перемоги, 10, 01135, Київ, Україна, Міністерство освіти і науки України, Управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції.

В електронному форматі скановані PDF-документи необхідно надіслати на електронну адресу МОН [email protected] , зазначивши у темі листа «Стипендії на навчання в СР 2016».

Перелік необхідних документів вказаний на останній сторінці Анкети-заяви.

Анкета-заява також розміщена на веб-сайті Міністерства освіти, науки, досліджень і спорту Словацької Республіки.

 

 

14 березня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів