Закарпатський УБОЗ порушив кримінальну справу

Закарпатський УБОЗ порушив кримінальну справу за фактом незаконної передачі землі ФК “Динамо” Київ Управління по боротьбі з організованої злочинністю Закарпатської області порушило кримінальну справу стосовно кольшнього голови Воловецької райдержадміністрації Лисого Андрія Петровича.

 

Йдеться про незаконні операції з землею, а саме виділення землі під базу ФК ?Динамо? Київ, яку в народі називають дачею Медведчука.
Як повідомили Львівській газеті у департаменті по зв?язках із громадськістю Міністерства внутрішніх справ України, кримінальна справа порушена за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) і ч.3 ст.365 (перевищення влади або службових повноважень) Кримінального кодексу України. А. Лисого звинувачують у тому, що протягом 2003 - 2004 років він незаконно передав в оренду одному з закритих акціонерних товариств (ФК ?Динамо? Київ) земельну ділянка площею понад 122 га у Воловецькому та Ждені?вському Держлісгоспах, чим наніс державі збиток на суму 685,5 тисяч гривень. Як повідомило джерело з УБОЗу, наразі до екс-голови Воловецької РДА А. Лисого не вжито жодного запобіжного заходу, а справу передано до прокуратури.

Нагада?мо, свого часу "Газета" широко висвітлювала будівництво невідомого об??кту поблизу с. Ждені?во, який офіційно називали базою відпочинку київського "Динамо", однак тамтешні жителі казали, що будують дачу для Медведчука. Навіть ходили чутки, що оскільки поблизу об??кту було багато змій, місцевих жителів попросили ловити їжаків, які відлякують змій, потім їх купували й випускали на території будівництва.

?ван Колодій, Ужгород

"Газета"

 

04 травня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів