Понад 700 собак приїхало до Ужгорода на Міжнародну виставку

Понад 700 собак приїхало до Ужгорода на Міжнародну виставку
Тільки два дні - 19 та 20 березня - в Ужгороді у спорткомплексі "Юність" проходить міжнародна виставка собак і сертифікатна виставка собак всіх порід.

 

У виставці беруть участь понад 700 собак - близько 500 з усієї України та 250 - з-за кордону: зокрема, Угорщини, Польщі, Румунії, Словаччин, Чехії, повідомляє Ужгородська міська рада. 

Захід проводить Закарпатське обласне відділення Кінологічної спілки України. Судді - експерти міжнародного класу з Польщі, Угорщини, Румунії, Сербії, Македонії та України.

Офіційне відкриття виставки відбулося сьогодні. З вітальним словом перед присутніми виступив міський голова Богдан Андріїв, який відзначив, що радий з того, що такий захід відбувається саме в нашому місті. "Події такого рівня важливі не лише для тих, хто фахово займається розведенням, збереженням чистоти порід собак, а й для всіх ужгородців, особливо підростаючого покоління, щодо поширення та пропагування культури утримання домашніх тварин, ставлення до чотирилапих з любов'ю і терпінням. Виставка – неабияка подія для всіх любителів собак не тільки Ужгорода, а й усього Закарпаття", - зазначив Богдан Андріїв.

Керівник обласного відділення Кінологічної спілки Микола Тар відзначив, що захід проходить за підтримки міської влади та особисто мера міста, який зробив дуже багато, щоб ця виставка відбулася, за що йому величезна подяка.

 

19 березня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів