Мер Ужгорода Богдан Андріїв привітав учасників Міжнародного фестивалю дитячо-юнацької творчості

Мер Ужгорода Богдан Андріїв привітав учасників Міжнародного фестивалю дитячо-юнацької творчості
Усього у творчому конкурсі беруть участь близько півтисячі юних талантів.

 

Урочисте відкриття третього Міжнародного фестивалю дитячо-юнацької творчості відбулося сьогодні в Ужгороді у ПАДІЮНі.

До міста над Ужем приїхали колективи з Дніпропетровська, Кривого Рогу, Коломиї, Києва, Новомосковська, Полтави, Рівного. Представлені й учасники із Закарпаття - з Ужгорода, Мукачева, Іршави, сіл Ракошина та Великі Лучки. Усього у творчому конкурсі беруть участь близько півтисячі юних талантів.

Розпочалося свято виступом духового оркестру Головного управління поліції у Закарпатській області, згодом на сцену вийшов зразковий ансамбль естрадно-спортивного танцю "Сюрприз" із Дніпропетровська із танцювальною композицією "Дружби крила".

З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Богдан Андріїв, який, зокрема, зазначив, що дуже радий з того, що місцем проведення такого заходу обрали Ужгород. 

"Щиро вітаю наших гостей, особливо зі сходу країни. Сьогоднішнє свято ще раз підтверджує, що ми - єдина родина. Ужгород завжди радо прийматиме вас, приїжджайте частіше. Бажаю вам хороших вражень від перебування у нашому місті ", - сказав Богдан Андріїв. 

Богдан Євстафійович побажав учасникам гарних виступів, висловив вдячність організаторам конкурсу та вручив подяки керівникам колективів і директорам культурних закладів.

Відтак почалися конкурсні виступи, які триватимуть цілий день. Завтра ж відбудеться Гала-концерт та нагородження переможців.

 

26 березня 2016р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів