Поліція знайшла таблетки, схожі на наркотики у сумках вбитих в Ужгороді студентів-індусів

Поліція знайшла таблетки, схожі на наркотики у сумках вбитих в Ужгороді студентів-індусів
Про це повідомили представники Нацполіції у вівторок, 12 квітня, під час зустрічі студентів-іноземців із керівництвом УжНУ та правоохоронцями.

 

«Це не було расовою дискримінацією чи дією. До всього цього початково привело сумнівне коло спілкування, в яке потрапили ваші колеги. За короткий час вони були запрошені по місцю проживання, а також запрошені виїхати за межі, до абсолютно невідомого жодному з вас місця. Ви досить необережно демонструєте наявність у вас грошових засобів та техніки неправильним людям», - заявив під час зустрічі представник правоохоронних органів.

Старший лейтенант поліції Олег Тупчій розповів, що перед вбивством компанія зловживала алкогольними напоями «Не виключаємо того, що вживала наркотичні засоби, які були знайдені на місці злочину. Як уже говорилося, треба звертати увагу чоловікам на тих жінок, з якими вони починають проводити свій вільний час. Достатньо сильне було алкогольне сп’яніння і давати оцінку діям, які відбувалися на місці злочину, потерпілі вже не мали змоги. Ви всіляко повинні уникати незнайомих місць і людей, які дуже швидко йдуть із вами на контакт і хочуть скористатися вашою довірою. Треба дуже обережно до цього ставитися», - заявив поліцейський.

Розповів представник правоохоронних органів і деякі деталі із місця вбивства. «Хочу відмітити, що при вживанні алкогольних і наркотичних засобів були не тільки підозрювані, але й постраждалі іноземні студенти. Буде проведена експертиза вилучених на місці таблеток. І хочу зазначити, що знайдені вони були в сумках іноземних студентів. Ми будемо розбиратися, як вони туди потрапили і кому належать», - заявив полісмен.

uzhgorod.net.ua

 

12 квітня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів