В Ужгороді можуть відкрити представництво держструктури, яка допомагає дипломатам

В Ужгороді можуть відкрити представництво держструктури, яка допомагає дипломатам
Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв зустрівся з генеральним директором Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв Державного управління справами Павлом Кривоносом.

 

Дипломат перебував на Закарпатті як один із організаторів виїзного засідання в Ужгороді Міжнародного трейд-клубу, який об’єднує понад 60 дипломатичних та торгових представників зарубіжних посольств в Україні.

У рамках трейд-клубу в Ужгороді побували представники понад двадцяти країн. Зокрема, з дипломатичного корпусу та торгових місій Австрії, Австралії, Аргентини, Бельгії, Німеччини, Ізраїлю, Китаю, Литви, Швейцарії, Європейського банку реконструкції та розвитку, а також Словаччини, Румунії, Польщі. Їм презентували економічний потенціал нашого краю, інвестиційно привабливі підприємства.

Із Богданом Андріївим Павло Кривонос та його колеги обговорили відкриття представництва Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв Державного управління справами. Оскільки Закарпаття межує з чотирма європейськими країнами, Ужгород може стати першим містом, де безпосередньо діятиме підрозділ Державного управління справами, який проводить обслуговування іноземних представництв, консульств, міжнародних організацій, офіційно акредитованих в Україні. Богдан Андріїв запевнив, що міська влада готова всіляко сприяти створенню представництва, котра працює для налагодження ділової та культурної співпраці з європейськими партнерами нашої країни.

 

16 квітня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів