Винуватець жорстокого вбивста собаки в Ужгороді ще побуде на волі...

Винуватець жорстокого вбивста собаки в Ужгороді ще побуде на волі...
Сьогодні, суддею Ужгородського міськрайонного суду проведено підготовче судове засідання за обвинуваченням 28-ми річного ужгородця у вчиненні злочинних дій: знущання над тваринами, вчинене із застосуванням жорстоких методів.

 

Як ми вже сьогодні повідомляли, зранку відбулося судове засідання щодо справи привселюдного вбивства собаки ужгородцем. Так,  місцевою прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт, за яким ужгородцю інкримінується вчинення злочину, передбаченого частиною 1 статті 299 Кримінального кодексу України, а саме жорстоке поводження з тваринами.

Зважаючи на суспільний резонанс події, що відбулася взимку цього року, в залі судового засідання зібралася чимала кількість громадян та представників засобів масової інформації, з метою подальшого висвітлення події. Тож, суддею з’ясовано думку учасників процесу щодо можливості ведення відеозапису судового засідання та його подальшої трансляції.

Обвинувачений, в свою чергу,  висловився категорично. Тому, у відповідності до норм чинного законодавства та враховуючи заперечення ужгородця, суддя дозволила відеофіксацію судового розгляду, проте без зображення /зйомки/ самого обвинуваченого. 

Проте, оскільки обґрунтованих доказів загрози його безпеці заявлено не було, суд вирішив, що в подальшому процес проводитиметься відкрито. Справу призначено до розгляду, а судове засідання відбудеться  21-го квітня об 11-й годині 30 хвилин. Запобіжний захід - особисте зобов’язання, що обирався на досудовому провадженні, залишено суддею без змін, - повідомляє прес-служба Ужгородського міськрайонного суду.

 

18 квітня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів