В Ужгородській міській бібліотеці можна побачити "Воскресіння Христове"

В Ужгородській міській бібліотеці можна побачити "Воскресіння Христове"
В Ужгородській міській бібліотеці презентували виставку творів сакрального мистецтва з дерева.

 

Сьогодні в Ужгородській міській бібліотеці презентували виставку художньої різьби з дерева "Воскресіння Христове" різьбяра Віталія Кінча.

До найсвітлішого християнського свята Воскресіння Христового вперше презентував персональну виставку в мистецькому клубі «Арт- Панорама», яка діє на базі Ужгородської центральної міської бібліотеки.

Віталій Кінч надзвичайно обдарований різьбяр, родом з Міжгірщини. Мистецькі таланти успадкував від батьків: мати, Олена Федорівна - вишивальниця, а тато, Михайло Іванович – художник, різьбяр.  Його твори посіли у приватних колекціях як в Україні, так і за кордоном, зокрема Чехії, Угорщині, Росії, Америці.

Подарунком для автора виставки став виступ вокального ансамблю студентів Ужгородського державного музичного училища ім.Д.Задора (кер.Заслужена артиска України Глеба Світлана), які виконали духовні пісні.

Отож, протягом місяця мешканці міста, які небайдужі до мистецтва зможуть завітати до міської бібліотеки і потрапити в атмосферу духовної краси сакрального мистецтва,- повідомляє бібліотекар ЦМБ Андріана Гузак.

 

 

 

20 квітня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів