Кримінальна справа проти голови Воловецької РДА Андрія Лисого

Погляд прокуратури...

 

Наприкінці квітня заступник прокурора Закарпатської області Микола Геревич, розглянувши матеріали наглядової перевірки з питань законності вилучення, продажу та надання в оренду Воловецькою РДА Земель лісового фонду ЗАТ "ФК "Динамо" Київ", порушив кримінальну справу стосовно голови Воловецької РДА Андрія Лисого за ознаками злочинів, передбачених ст.. 364 ч.2 та ст..365 ч.3 КК України (зловживання владою або службовим становищем та перевищення владних повноважень).

Керівник району, протягом двох минулих років, умисно порушуючи вимоги Земельного Кодексу України та зловживаючи службовим становищем, передав у оренду на 49 років земельні ділянки площею 122 га з лісового фонду Жденіївського лісництва ЗАТ "ФК "Динамо" Київ". А в подальшому незаконно продав цьому ж товариству земельну ділянку площею 5 га чим завдав збитків інтересам держави на суму 685,5 тис.грн.

?нформація розповсюджена УБОЗом з цього приводу не відповіда? дійсності. Особи винні у її поширенні понесли дисциплінарну відповідальність.

[b]Повідомля? прес-служба прокуратури області[/b]

 

13 травня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів