Недотримання дистанції водієм "Ауді" вклало на лікарняні ліжка п'ятьох закарпатців

Недотримання дистанції водієм "Ауді" вклало на лікарняні ліжка п'ятьох закарпатців
ДТП трапилася на Виноградівщині.

 

1 травня о 16.10 до поліції надійшло повідомлення, що в селі Теково на Виноградівщині сталося ДТП. Є травмовані. Як з’ясували поліцейські, близько 16.00 на відрізку дороги між населеними пунктами сіл Сасово і Теково, 21-річний водій автомобіля «Ауді А-4» на угорських номерах (мешканець Виноградівського району) не витримав дистанцію і врізався в автомобіль «ВАЗ-2104», який рухався в попутному напрямку.

В автомобілі, під керуванням 40-річного мешканця села Боржавське Виноградівського району тоді їхало двоє дітей (12-річний хлопець і 15-річна дівчина) та 65-річна пенсіонерка. Літня пасажирка  одержала струс головного мозку та перебуває в травматологічному відділенні Виноградівської районної лікарні. Із забоями різного ступню важкості до лікарні також потрапили діти, водій «ВАЗу» та 23-річний пасажир «Ауді». Водій останнього не постраждав.

Машини доставлено на спецмайданчик Виноградівського відділення поліції. Як показали результати, водії обох авто були тверезими.

 

DSCN3951

 

DSCN3953

Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

 

02 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Активіст 2016-05-02 / 15:16:31

    Водій вазу не дивився в бокове дзеркало чи є хтось позаду не ввімкнувши поворотник почав обїжати ЯМИ на дорозі а ями прекрасно видно на першому фото тим і нарушив ПДР України правила обгону
    14.3. Водієві транспортного засобу, якого обганяють, забороняється перешкоджати обгону шляхом підвищення швидкості руху або іншими діями
    водій Ауді в чому винуватий за те що в нього тз на Угорських номерах чи зате що йому лише 21рік?
    При приїзді двох машин швидких допомог обидві бригади лікарів почали надавати допомогу пасажирам Вазу а на водія Ауді та пасажира не звертали увагу поки до лікарів не підійшов один з присутніх людей та не сказав лікарям що і там люди постраждалі а по фото 2 видно яке авто більше постраждало.
    Слава БОГУ всі живі