Вікенд на Закарпатті буде мега-спортивним

Вікенд на Закарпатті буде мега-спортивним
Ці вихідні будуть неабияк спортивними! І порадують місцевих вболівальників насиченими подіями. До вашої уваги невеликий перелік спортивних та масових заходів, що пройдуть за підтримки управління молоді та спорту Закарпатської ОДА.

 

?7 травня пройдуть фінальні змагання чемпіонату Закарпатської області «Дитяча ліга» з баскетболу серед юнаків 2004 р. н. (Ужгород, СК Юність, поч. о 10.00). Наступного ж дня розіграють Кубок Закарпатської області з баскетболу 3 на 3 серед юнаків 2000 р.н., 2002 р.н.2004 р. та серед чоловічих команд (Ужгород, Боздоський парк, поч. о 10.00).

? Впродовж двох днів (8-9 травня) триватимуть 55-ті міжнародні змагання з легкої атлетики “Кубок дружби”. А також змагання серед юнаків та дівчат 1999 і мол. за програмою V спортивних ігор школярів області 2016 року (Ужгород, стадіон “Авангард”).

? У неділю, 8 травня на місцеву публіку чекає видовищний обласний турнір “Юніор стронгмен – Козацькі розваги”, присвячений Дню Перемоги. (Ужгород, площа Театральна, поч. о 13.00), інформує vholos.info.

? 7-8 травня пройде Міжнародний турнір з плавання в категорії мастерс «Квітуча сакура» (басейн спорткомплексу УжНУ «Буревісник», поч. о 12:00). До Ужгорода завітають учасники не тільки з України, але маємо вже гостей з Монголії, Білорусі та інших представників!

? Також не забуваємо, що протягом двох вихідних ужгородці можуть насолодитися колоритним фестивалем “Майся фест!”. Організатори продумали цікаву та насичену програму, яка точно буде до смаку кожного: як дітям, так і дорослим. Не проґавте і обов’язково завітайте до Боздоського парку!

 

05 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів