Вирішальний поєдинок року вібудеться в Ужгороді

Вирішальний поєдинок року вібудеться в Ужгороді
До завершення чемпіонату жіночої Суперліги командам провідної четвірки турнірної таблиці залишилось зіграти по три матчі.

 

Всі вони пройдуть під час фінального туру в Ужгороді з 15 по 17 травня. Поєдинки прийматиме спорткомплекс «Карпати Арена».

Три попередні з’їзні тури пройшли у захоплюючій боротьбі. «Галичанка» спочатку перехопила лідерство у «Карпат», а потім зміцнила свої позиції на чолі турнірної таблиці. Аби вдруге поспіль стати чемпіоном львівській команді достатньо здобути одне очко в трьох заключних матчах. Результати «Карпат» на другому етапі першості значно знизились, що значною мірою пояснюється низкою травм провідних виконавців. Втім на своєму майданчику ужгородська команда, вочевидь, докладе максимум зусиль аби виграти всі матчі, повідомляють у sport.ko.net.ua

Борис Петровський, головний тренер «Карпат» наголошує:

«Ми гратимемо вдома і маємо порадувати вболівальників. Це буде нашою мотивацією. Команда повернулась до тренувань після свят. Позаду важкий сезон, а тому дівчат потрібно було дещо розгрузити емоційно і в інтернеті ви можете побачити, як ми спробували це зробити. Щодо ситуації з травмованими, то сподіваємось, що відновиться і буде готова грати Іванна Мигович. По іншим травмованим гравцям без змін (В лазареті команди перебувають Дар’я Кот, Тетяна Кільч, Надія Воронова).

Суперліга. Четвертий з’їзний тур другого етапу

15-17 травня. Ужгород. СК «Карпати Арена»

15 травня

14.00 «Галичанка» – «Дніпрянка»

16.00 «Карпати»- «Спартак»

16 травня

16.00 «Спартак» – «Галичанка»

18.00 «Дніпрянка» – «Карпати»

17 травня

11.00 «Дніпрянка» – «Спартак»

13.00 «Галичанка» – «Карпати»

14.45 – нагородження призерів та церемонія закриття чемпіонату

 

07 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів