Прокурор Ужгорода порівняв фаховість «мінерів», які діють у місті

Прокурор Ужгорода порівняв фаховість «мінерів», які діють у місті
Правоохоронці визначили особу підозрюваного "мінера" ЗОШ №19, де проводилося ЗНО, однак поки що не оголосили йому підозру та не затримували. Про це сьогодні, 12 травня, повідомив голова Ужгородської місцевої прокуратури Дмитро Кириленко.

 

«Ми розпочали кримінальне провадження по «замінуванню» 19-ої школи. Встановили причину цього замінування. Наразі ще не повідомили про підозру, проте вирішення цього питання – до однієї доби ми закриємо. Ми додатково дали завдання дозбирати факти, які потрібні для оголошення підозри», - пояснив Кириленко.

Розповів Кириленко і про те, чому «шкільного» мінера вдалося вичислити так швидко. Зробили це, нагадаємо, всього за 2 години.

«За дві години знайшли мінера. Оперативно спрацювали служби. Замінування 19 школи відбувалось не на настільки професійному рівні, як у випадку з іншими будівлями. Я не буду вдаватися в подробиці, але це зовсім інший фаховий рівень підготовки цих дій. І в тому числі фаховий рівень останнього замінування міської ради – дуже серйозний. Є у нас оперативні дані про осіб, які можуть бути дотичні до цього. Наразі проводяться спеціальні експертизи», - повідомив Кириленко.

uzhgorod.net.ua

 

12 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів