На Закарпатті вилучили рекордну партію кокаїну

На Закарпатті вилучили рекордну партію кокаїну
Понад 150 грамів кокаїну вилучили від 52-річного жителя Мукачева. Вартість цієї партії «наркоти» за цінами «чорного ринку» складає близько 500 000 гривень.

 

Рекордну з початку року партію «важких» наркотиків вилучили вчора закарпатські правоохоронці. Спецоперацію проводили оперативники служби внутрішньої безпеки в Закарпатській області ДВБ НПУ.

Правоохоронці затримали в одному з готельно-ресторанних комплексів у Свалявському районі 52-річного жителя м.Мукачева, який проходить по кримінальному провадженню.  

Під час огляду затриманого поліцейські виявили в кишені його штанів поліетиленовий пакет із порошком білого кольору. Це був «важкий» наркотик кокаїн вагою близько 150 г. Далі в порожній каністрі для бензину, яка лежала в багажнику автомобіля ВАЗ-2114 затриманого, знайшли ще один пакетик із 2 грамами аналогічного порошку.

Якби наркоділок збув цей товар на «чорному ринку», то заробив би понад 630 тисяч гривень (вартість одного грама кокаїну складає близько 160 доларів).

"За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.309 ч.3 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання наркотичних засобів в особливо великих розмірах). Експертиза підтвердила, що це справді кокаїн", - коментує заступник начальника Управління внутрішньої безпеки в Закарпатській області Нацполіції України Василь Юращук.

Вирішується питання про взяття мукачівця під варту. Машину поміщено наспецмайданчик поліції. Слідство триває.

 

Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області 

 

12 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів