На Закарпатті прикордонники вилучили більше 100 тисяч пачок контрабандних цигарок

На Закарпатті прикордонники вилучили більше 100 тисяч пачок контрабандних цигарок
В рамках спеціальної прикордонної операції «Кордон-2016» Державна прикордонна служба України суттєво посилила заходи направлені на протидію незаконній діяльності на державному кордоні, в тому числі незаконному переміщенню підакцизних товарів.

 

Так, учора на Закарпатті було виявлено велику кількість контрабандних тютюнових виробів.

Вантажний автомобіль «Ман» прибув в пункт пропуску «Дякове». Ним за межі нашої держави виїжджав громадянин Румунії. Під час заходів з посилення оглядової роботи на транспортний засіб спрацював службовий собака Теро. Тому старшим зміни прикордонних нарядів було прийнято рішення про виведення даного транспортного засобу із загального потоку для проведення спільного з працівниками митниці поглибленого огляду. В подальшому оглядовою групою  в спеціально виготовленому тайнику, що знаходився в передній частині вантажного причепа, було знайдено 202 ящики тютюнових виробів марки «Marble» без акцизної марки.

Наразі більше 100 тисяч пачок курива та причеп, який використовувався як засіб перевезення контрабанди, вилучено встановленим порядком. Сума оцінки конфіскату встановлюється.

 

 

13 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів