Москаль має списки нелегальних закарпатських "мільйонерів"

Москаль має списки нелегальних закарпатських "мільйонерів"
Москаль доручив ліквідувати схему «піджаків» на державному кордоні України в межах Закарпаття.

 

Схема «піджаків» (мешканців прикордонних населених пунктів, які за окрему плату оформлюють на себе імпортовані товари, щоб уникнути їх розмитнення) має бути ліквідована на Закарпатті.

З цією метою Геннадій Москаль провів нараду за участі керівництва податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби в Закарпатській області, Закарпатської митниці та департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації.

Голова ОДА передав посадовцям список громадян, котрі систематично беруть участь у «схемі піджаків», що зафіксовано прикордонною та митною службами, і доручив з’ясувати, чи зареєстровані ці люди суб’єктами підприємницької діяльності, який товар декларують при перетині кордону, чи отримують державні субсидії та користуються пільгами тощо.

– «Схема піджаків» особливо поширена на митних постах «Лужанка» в Берегівському районі , «Вилок» у Виноградівському районі й «Тиса» в Ужгородському районі, що на українсько-угорському кордоні, – зазначає Г.Москаль.

– Люди, які займаються цим, давно відомі і, судячи з провезеного товару, уже мають бути гривневими мільйонерами. Насправді ж вони не платять у бюджет ні копійки, а багато хто користується державними пільгами. Це схема, через яку держава недоотримує значні кошти, і яка має бути ліквідована. Наступного тижня всі дані щодо «піджаків» будуть зібрані і ми розглянемо питання про заборону в’їзду цих громадян у країни Євросоюзу за протиправну діяльність.

Прес-служба Закарпатської ОДА

 

13 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів