Закарпатці з акустичною гітарою та кайон-барабаном беруть участь у фіналі відбору на угорський "Х-фактор"

Закарпатці з акустичною гітарою та кайон-барабаном беруть участь у фіналі відбору на  угорський "Х-фактор"
Дует Віталія Форкоша та Габора Товта, які виконують композиції у стилі фолк-джазу на акустичній гітарі та кайон-барабані, сьогодні, 21 травня, беруть участь у завершальному відборі для участі в телешоу угорського телебачення “Х-фактор” у Будапешті.

 

У попередньому перегляді кандидатів у регіонах, де компактно проживають угорці, а це Словаччина, Румунія, Сербія, Україна, члени команди телекомпанії RTL, які здійснювали кастинг, відібрали найдостойніших. В Ужгороді та Берегові на конкурс з’явилися відповідно 8 та 32 осіб.

Голос Карпат отримав інформацію, що із Закарпаття на підсумковий перегляд у Будапешт поїдуть чотири представники нашого краю. Серед них, крім дуету Форкоша та Товта, мешканка Берегова Едіна Понц.

 “На головному перегляді у Будапешті виконуватимемо п’ять композицій у стилі джаз, фанк, рок та одну ліричну мелодію,- сказав перед від’їздом Віталій Форкош.- Дуже сподіваємось, що наше виконання сподобається членам професійного журі і ми потрапимо у фінальну частину, яка демонструватиметься у прямому ефірі угорського телебачення.”

Результати кастингу будуть відомі ввечері.  

 

 

21 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів