В Ужгороді говорили про гендерну рівність

В Ужгороді говорили про гендерну рівність
«Я зможу!». Дворічний партнерський проект під такою назвою розпочинають в Ужгороді. За словами голови Ужгородської міської організації Спілки жінок України, очільниці міської організації Червоного Хреста Валентини Митровцій, проект стартує з ініціативи міської організації Спілки жінок України спільно із благодійною організацією «Час служити».

 

Планується проведення різноманітних заходів: конференцій, присвячених правам жінок; навчання для жінок, які не мали можливості отримати професію; систематичних зустрічей, консультацій для жінок із залученням юристів, психологів та лікарів, організація та проведення тренінгів та лекцій на тему прав жінок, запобігання торгівлі людьми, запобігання алкогольної та наркотичної залежності для дівчат 13-16 років у навчальних закладах та інтернатах тощо.

Про все це говорили сьогодні під час проведення звітно-виборчої конференції обласної організації Спілки жінок України. Керівником переобрали Ольгу Кравчук, Валентина Митровцій, крім того, що керує міською організацією, стала першим заступником голови облорганізації. До складу президії ради обласної організації обрано й керуючого справами Ужгородського міськвиконкому Олену Макару.

Сьогодні ж для жінок Ужгорода та Закарпатської області провели семінар «Питання гендерної рівності», під час якого присутні змогли ознайомитися з ситуацією щодо гендерної рівності в Україні та ЄС, чимало дискутували на цю тему, - пишуть на сторінці міської ради Ужгорода у мережі Фейсбук.

 

24 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів