На Свалявщині торгували вакансіями

На Свалявщині торгували вакансіями
26 травня 2016 року фахівцями Свалявського районного центру зайнятості було проведено міні–ярмарок вакансій за професіями покоївка та бармен.

 

Метою цього заходу є пришвидшення укомплектування вакансій кваліфікованими кадрами для роботи у готельно-ресторанному комплексі «0-24» приватного підприємця Лемак Віталія Вікторовича.

Захід відвідали 9 шукаючих роботу громадян. Під час проведення міні-ярмарку вакансій шукачі роботи мали змогу отримати інформацію про діяльність роботодавця, наявність вільних робочих місць та вакантних посад, умови праці та рівень заробітної плати тощо.

Відвідувачі міні-ярмарку отримали вичерпну інформацію про актуальні вакансії, ознайомилися з ситуацією на ринку праці, дізналися про вимоги роботодавця до майбутніх працівників та отримали відповіді на запитання, що їх цікавили. В результаті зустрічі чотири безробітні виявили бажання ознайомитися з підприємством (робочим місцем). На завершення керівник готельно-ресторанного комплексу висловив подяку працівникам центру зайнятості за організацію заходу, відзначивши плідність та зручність його проведення, - повідомляє Vholos.info

 

30 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів