До уваги водіїв вантажівок: на Закарпатті обмежать рух

До уваги водіїв вантажівок: на Закарпатті обмежать рух
Уже від завтра

 

Тимчасове обмеження руху великовагових транспортних засобів буде введено з 1 червня, про це повідомляє патрульна поліція Ужгорода та Мукачева на своїй сторінці у Фейсбуку.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 27.06.2007р. «Про заходи щодо збереження автомобільних доріг загального користування», розпорядження голови обласної державної адміністрації від 22.03.05 «Про забезпечення безпеки дорожнього руху та охорони доріг області» та доручення Держагентства автомобільних доріг України від 05.05.2016р. в зв'язку з тривалою спекотною погодою (температура повітря більше 28ºС), з метою збереження автомобільних доріг області від руйнувань важкими транспортними засобами з 01.06.2016р. буде введено тимчасове обмеження руху транспортних засобів загальною вагою понад 24 т. і осьовим навантаженням понад 7 т. з 10:00 до 22:00 включно.

Обмеження руху не розповсюджується на транспортні засоби, які здійснюють перевезення вантажів, що швидко псуються і на ті, які використовують для ліквідації наслідків стихійних явищ або надзвичайних ситуацій.

Патрульна поліція посилить контроль за дотриманням вимог дорожніх знаків та інформаційних щитів. Також буде працювати габаритно-ваговий комплекс з контролю за рухом великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами загального користування на період спекотної погоди.

Шановні водії та перевізники, просимо звернути увагу і дотримуватися вимог перевезень і обмежень.

 

31 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів