Головному тимошенківцю Міжгірщини спалили авто за лист Турчинову?

Голова Міжгірської районної організації партії “Батьківщина” Іван Мокрянин і повідомив, що 16 травня близько третьої години ночі невідомі підпалили його гараж та автомобіль.

 

За словами Мокрянина, сусіди бачили, як до будинку під?їхала іномарка, а через певний час спалахнув гараж. ?. Мокрянин також повідомив, що через дві години після підпалу йому зателефонували невідомі й сказали, що це йому за Ющенка і лист Турчинову. Витримки з цього листа ?Р?О? наводила у числі за 9 квітня 2005 р.
У посланні до керівника СБУ Мокрянин, зокрема, пише про існування в районі 30 нелегальних лісопилок, семи корчм поблизу школи, корупцію та ?кришування?.
Як повідомили ?Р?О? в Міжгірському райвідділі міліції, автівка, що згоріла, належала не самому Мокрянину, а його синові. Наразі пожежники проводять експертизу, оскільки ? велика ймовірність, що це умисний підпал. У разі, якщо версія про підпал підтвердиться, справу передадуть до райвідділу міліції.
Зі свого боку голова обласної організації партії ?Батьківщина? Михайло Мартин повідомив, якщо факт підпалу буде доведено експертизою, то очолювана ним організація відреагу? відповідним чином.


[i]Rio[/i]

 

21 травня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів