У Закарпатській обласній раді обирають нового заступника

У Закарпатській обласній раді обирають нового заступника
До сьогоднішнього дня обласна рада працювала без одного із обов’язкових заступників. Більшість уже висунула одну кандидатуру. Так, кандидат, за якого сьогодні голосуватимуть чи не голосуватимуть депутати – Грицик Петро, представник партії «Відродження».

 

«Мені не вперше пропонують посаду заступника. У попередньому скликанні також пропонували посаду заступника, але з певних причин, у тому числі політичних, я відмовився. Всі у залі мене знають і як політика, і як бізнесмена. Сьогодні я готовий працювати. Я в три години ночі прокинувся, не спав, думав. І я готовий працювати разом з вами. Я вдячний партії Відродження за те, що довіряють мені і висувають мою кандидатуру. Вдячний голові. І готовий до співпраці», - зазначив під час виступу Петро Грицик.

Інших кандидатів наразі не висували. Голосування планують розпочати із хвилини на хвилину.

Довідково

Народився 12 липня 1965 року. Закінчив Міжрегіональну академію управління персоналом за спеціальністю «правознавство», Національну академію державного управління при Президентові України за спеціальністю “магістр управління суспільним розвитком”. Нагороджений медаллю Президента України “20 років Незалежності України”, трьома нагрудними знаками “За розвиток регіону”.

Із листопада 2002 року працював першим заступником голови Перечинської райдержадміністрації. Очолював Перечинську районну раду п’ятого скликання. Був головою Перечинської РДА. Обирався депутатом обласної ради четвертого скликання.

uzhgorod.net.ua

 

14 червня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів