"Закарпаття" присвятило свою перемогу над "Дніпром"... Івану Різаку, Тамарі Прошкуратовій і Нестору Шуфричу

Післяматчева прес-конференція тренерів

 

Віктор Ряшко, головний тренер "Закарпаття":

- У нас така ситуація, що кожне очко на вагу золота. Природньо, з такою командою, як "Дніпро" - це золоті очки. Якщо говорити про гру, ми зіграли дисципліновано і самовіддано в захисті, а також була добре реалізували моменти. Природньо, багато моментів було й у "Дніпра", але ми, як то кажуть, свої використали.

Додам, що, користуючись нагодою, команда присвячу? цю перемогу ?ванові Різаку, що знаходиться у в?язниці, Прошкуратовой Тамарі, Нестору Шуфричу, що у лікарні, які допомагають нам. ? ми присвятили цю перемогу їм.




?вген Кучеревский, головний тренер "Дніпра":

- Я думаю, що такого удару вболівальники не одержували вже багато років. Такого розчарування, розпачу, такої безвольної, такої відчуженої команди, за ті роки, коли я працюю, я ще не бачив. Були погані ігри, були ігри, які ми не могли виграти, були ігри, що програвали, але... Якби я був на полі, якби я грав, я б міг щось відповісти. На жаль, я сьогодні жодного футболіста не впізнав на футбольному полі. Ми сьогодні показали весь той резерв, потенціал, що у нас ?. Сьогоднішній матч ще раз підтверджу? істину, що не кількість гра? у футбол, а якість. Мені часто задавали питання: "Коли ми будемо грати в два, у три нападаючих?". Сьогодні ви побачили чотири. Усі були на полі. А в тій команді один Шевцов грав у нападі і тероризував наш захист. Сьогодні ми грали другий тайм у три нападаючих і фактично нічого не створили, крім декількох напівмоментів. Усе тому, що в ці?ї команди була дуже висока мотивація. Подивіться, проаналізуйте з першої до останньої хвилини, як вони вступали в боротьбу, як вони віднімали м?яч, рвалися, як у них горіли очі, як вони поводилися на полі - можна було тільки позаздрити цій команді. Наша команда сьогодні, на жаль, продемонструвала не тільки безвільність, але і показала, що в них узагалі нічого не виходить. Відверто сказати, такої команди я ще не бачив. Були невдалі ігри, були спади, а сьогодні я взагалі, якби прийшов і подивився з боку на цю команду, одягнену в іншу форму, ніхто б не переконав мене, що це "Дніпро".

www.zakarpatie.com.ua

 

23 травня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів