Прогнозовано та впевнено «Ужгород» долає «Бужору»

Прогнозовано та впевнено «Ужгород» долає «Бужору»
Як і прогнозували багато футбольних  фахівців матч проти іршавської «Бужори» приніс «Ужгороду» чергову розгромну перемогу. Хоча початок зустрічі не був райдужним для господарів.

 

 

Стадіон «Автомобіліст» м.Ужгород

Погода +28

Глядачів: 200

ФК «Ужгород» (Ужгород) – «Бужора» (Іршава) – 7:1 (2:1)

Голи: Реплюк +6, 71; Пиняшко 20, 75; Добровольський 67, Гегедош 81, 90 – Бобир 4.

«Ужгород»: Лютнянський, Ількович, Куделко, Ковчар (Бако 63), Котьо, Бандурович, Добровольський, Ряшко (Білінський 73), Пиняшко, Реплюк (Скунзяк 70),  Гегедош.

Запасні: Гречка, Оржаховський.

Тренер: Іван Шанта

«Бужора»: Ігнатишин, Попюрканич, Симканич, Ільницький Іван, Бізіля, Горзов, Бровді, Ільницький Василь (Довгінко 73), Бобик (Совтан 84), Сухан, Ломага.

Запасні: Козуб, Глеба.

Тренер: Олександр Дякулич

Арбітр: Андрій Сімку (Берегово);

Асистенти арбітра: Золтан Кота, Сергій Гецко (Берегово).

4-й арбітр: Михайло Мучичка (Мукачівський район);

Інспектор ФФЗ: Олександр Чегіль (Берегово).

Попередження: Ряшко 24, Куделко 81.

 

Вже на 4-й хвилині навісна передача з флангу стала доступною для нападника іршавчан Назара Бобика, який виграв верхову боротьбу у захисників і вміло перекинув воротаря «Ужгорода» Мирослава Лютнянського. Та радість гостей тривала упродовж всього двох хвилин. Вже на 6-й хвилині гри арбітр призначає пенальті в ворота гостей за гру рукою у власному штрафному майданчику. Стандарт без шансів для воротаря «Бужори» виконав досвідчений Михайло Реплюк. Почин партнера продовжив Василь Пиняшко на 20-й хвилині гри. З правого флангу Василь перекинув воротаря іршавчан і виводить свою команду вперед.

Наступна половина першого тайму пройшла в центрі поля в обопільній боротьбі. А от уже в другій частині матчу господарі порадували вболівальників цілою зливою голів.  На його початку воротар гостей двічі продемонстрував свою майстерність,  рятуючи команду від вірних голів.

Спочатку парирував дальній постріл М.Реплюка, а потім не дав Роберту Гегедоршу вразити ворота з забійної дистанції. Поправив партнерів Євген Добровольський, який головою прийняв передачу від Ряшка і другим дотиком розстріляв ближній кут воріт суперника.

Через три хвилини Михайло Реплюк прийняв м’яч на куті карного майданчика, накрутив кількох захисників і невідпорно пробив по воротам – 4:1. На 75-й хвилині Василь Пиняшко, наче на велосипеді пройшов двох захисників і холоднокровно пробиває в дальній кут. Далі еголеву естафету перехопив найкращий снайпер господарів Роберт Гегедош. На 81-й хвилині Роберт в своєму стилі обходить кількох оборонців «Бужори» і філігранно скеровує круглого в ближній кут воріт.  

Вже на завершальній хвилині Роберт знову в аналогічному стилі записує дубль на свій рахунок. Ще до цього він міг стати автором м’яча, якби головою пробив точніше, але м’яч пролетів над поперечиною.

Тож 7:1. І «Ужгород» святкує яскраву перемогу над іршавчанами.

Роман СЕНИШИН

 

18 червня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів