Град у Виноградові пошкодив 10 тисяч кв. м покрівель

Град у Виноградові пошкодив 10 тисяч кв. м покрівель
Спеціальна комісія  Виноградівської міської ради завершила роботу по визначенню пошкоджень внаслідок градобою, який стався у місті та районі 21 червня, інформує прес-служба міськради.

 

До складу комісії увійшли  спеціаліст І категорії з питань архітектури та містобудування Йосип Рац (голова  комісії), представники міської ради та ВУЖКГ, а також міські депутати Катерина Зеленяк, Марія Чейпеш, Олександр Товт і Василь Мелеганич. На їхніх виборчих округах стихія завдала найбільшого удару – постраждали такі райони міста, як Цілина, Поле чудес, Лемаковиця, а  також вулиця Персикова.

Комісія без вихідних і святкових днів обстежувала кожну заявлену власниками будівлю, приймала відповідне рішення та складала акти обстеження постраждалих від градобою житлових будинків. Найслабшим під час градобою стало шиферне покриття, етерник (етерніт), андулін та черепиця. Кількість пошкоджених будинків у місті – 231, площа пошкоджених покрівель – біля 10 тис. кв. м.

Копії актів обстежень Виноградівська міська рада вже передала райдержадміністрації з подальшим перенаправленням до Закарпатської ОДА. Власники майна зараз відкривають особові рахунки в «Ощадбанку», на них надходитимуть кошти для відновлення пошкоджених будівель.

 

01 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів