Закарпаття залишиться без професійного футболу?

Закарпаття залишиться без професійного футболу?
Вже відомо, що «Говерла» де-факто вже не братиме участь у будь-якій професійній лізі національного чемпіонату, і практично канула в Лету.

 

Нещодавно в Інтернет-ЗМІ з’явилась інформація про ймовірну участь ФК «Ужгород» у чемпіонаті другої ліги. Наш сайт вирішив з’ясувати – чий клуб презентуватиме край на профі-рівні. Як виявилося, аматорський «Ужгород», який нині лідирує у обласному чемпіонаті вищої ліги, жодним чином до цього не причетний, принаймні про це запевнив його начальник Руслан Лютнянський. 

Скоріше за все – це черговий проект родини Шуфричів, які таким чином хочуть зберегти професійний футбол на Закарпатті, але чи стане це бажання фактом – питання риторичне. Вже завтра, 8 липня, у Києві, в Будинку футболу, ПФЛ проведе процедуру жеребкування попередніх етапів Кубка України, а також календаря змагань чемпіонатів України першої та другої ліг у сезоні 2016/17. 

Нагадаємо, Конференція ПФЛ затвердила формат змагань наступного сезону, за яким у кожній із ліг братиме участь по 18 команд (в минулому сезоні у 2-й лізі виступали 14 клубів). Старт першого попереднього етапу Кубка України заплановано на 20 липня, чемпіонат почнеться – 24 липня. Та чи з’явиться в квартеті новачків другої ліги представник Срібної Землі, довідаємося вже завтра.

Семен Михайлик.

 

 

07 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів