На Олімпійських іграх в Ріо Закарпаття представлятиме лише один спортсмен

На Олімпійських іграх в Ріо Закарпаття представлятиме лише один спортсмен
З 5 по 21 серпня 2016 року в Ріо-де-Жанейро відбудуться XXXI Літні Олімпійські ігри. Участь у головних світових змаганнях візьмуть 197 спортсменів з України, серед яких тільки один закарпатець – Анатолій Герей.

 

У спеціальному коментарі кореспонденту Mukachevo.net Анатолій розповів, що підготовка до Олімпіади вже триває давно і напружено.

– Підготовка триває з квітня, були великі базові збори в Києві тривалістю в три тижні із щоденними триразовими тренуваннями. Нещодавно повернувся з Італії, де проходив збір з фізичної підготовки. Тренуємось постійно, 20 липня почнеться збір у Києві перед виїздом, де нам видадуть олімпійську форму та необхідне спорядження, - розповів фехтувальник.

Вирушає Анатолій Герей в Ріо 4 серпня. На 9 і 14 серпня заплановані виступи – перший це особисті змагання, а другий командні.

– Я налаштований на боротьбу. Цей сезон був призовим і шанси є хороші, але всі ці медалі були виграні у тяжкій боротьбі. Все-таки там зберуться  найкращі спортсмени світу.

До слова, наприкінці травня закарпатець Анатолій Герей здобув золото на етапі Кубку світу з фехтування у Франції. А місяць до того спортсмен виборов бронзу на передолімпійському Гран-Прі з фехтування в Бразилії.

 

12 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Cаша 2016-07-18 / 11:04:52

    на фото у вас інший шпажист - Богдан Нікішин.....