Соціологи визначили, наскільки мешканці Закарпаття довіряють патрульній поліції

Соціологи визначили, наскільки мешканці Закарпаття довіряють патрульній поліції
Сьогодні в приміщенні Головного Управління Національної поліції в Закарпатській області відбулась спільна прес-конференція працівників ГУПН, патрульних та працівників кафедри соціології та соціальної роботи факультету суспільних наук Ужгородського національного університету.

 

Головний патрульний Ужгорода та Мукачева Юрій Марценишин разом з т.в.о. начальника ГУНП Степаном Довгунем вручили подяки науковим працівникам.

Впродовж місяця соціологи УжНУ проводили опитування щодо визначення рівня довіри населення до поліції. Що стосується довіри саме до патрульної поліції, то результати виявились задовільними. Як показало дослідження, патрульним більше довіряють в Мукачеві - 74% опитаних респондентів, в Ужгороді - 62%.

За перші місяці роботи патрульної поліції в Ужгороді та Мукачеві рівень довіри громадян до полісменів підвищився на території Закарпаття на 68%.

Керівник Управління патрульної поліції в Ужгороді та Мукачеві Юрій Марценишин подякував УжНУ за проведення складної та кропіткої роботи і повідомив, що результати опитування показали, що поліція рухається в правильному напрямку.

«Маємо надію, що кредит довіри до поліції буде лише зростати», – повідомив начальник Управління. 

 

 

13 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів