Хабарникам зі "Спеціального контролю" загрожує до семи років за ґратами

Хабарникам зі "Спеціального контролю" загрожує до семи років за ґратами
Прокуратура Закарпатської області оприлюднила повідомлення стосовно активістів "Спеціального контролю", які за не викладення в Інтернет компромату на інспекторів однієї з державних служб "контролери доріг" просили компенсацію у розмірі 100 тисяч гривень.

 

Сьогодні, працівниками прокуратури Закарпастької області, спільно з співробітниками нацполіції в області було викрито двох закарпатців, які шантажуючи, вимагали 4 тис.дол США від працівників Управління Укртрансбезпеки в області за не оприлюднення відео про їхню професійну діяльність.

За процесуальним керівництвом прокуратури в Закарпатській області вказаних осіб затримано в порядку статті 208 КПК України.

Розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.189 КК України – вимагання. Довідка: ч.2 ст 189 КК України – Вимагання Вимога передачі чужого майна чи права на майно або вчинення будь-яких дій майнового характеру з погрозою насильства над потерпілим чи його близькими родичами, обмеження прав, свобод або законних інтересів цих осіб, за попередньою змовою групою осіб, карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років - йдеться у повідомленні прокуратури. 

 

20 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів