В Дякові трапилося випаровування вініл-хлориду

Через спекотну погоду

 

30 травня о 20:19 до оперативно-координаційного центру УМНС надійшло повідомлення про випаровування вініл-хлориду із запобіжного клапану цистерни ?57656613 на залізничній станції Дяково Виноградівського району. Відправник вантажу: ЗАТ ?Лукор?, м.Калуш, ?вано-Франківської області; отримувач вантажу ? Румунія, ?Олтхім? С.А. Рамницю Валцеа.
Причина випаровування ? спрацювання запобіжного клапану від нагрівання цистерни на станції (температура повітря протягом дня +28-32 градусів за Цельсі?м).
На місце події направлено ремонтно-відновлювальну бригаду ВП-3505 станції Королево, пожежний поїзд станції Королево, підрозділи СДПЧ-6 Виноградівського РВ УМНС та місцеву пожежну команду села Дяково.
Роботи по ліквідації випаровування з цистерни через запобіжний клапан ремонтно-відновлювальною бригадою завершено о 23 год. 20 хв. шляхом встановлення на клапан заглушки та прокладки. Викликано спеціалістів ЗАТ ?Лукор?, м.Калуш для встановлення причини спрацювання клапану.
На період проведення ліквідаційних робіт (дві години) було евакуйовано дві родини (8 людей) з житлового будинку розташованого на відстані 100 м від місця виявлення витоку.
Припинення руху залізничного транспорту не було.
Загрози здоров?ю населення, об??ктам житт?забезпечення та навколишньому середовищу нема?.

Повідомив центр громадських зв?язків управління МНС України в Закарпатській області

 

31 травня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів