Хуст тримає перше місце у всеукраїнській акції «7 чудес України»

Хуст тримає перше місце у всеукраїнській акції «7 чудес України»
Від початку голосування у рамках всеукраїнської акції «7 чудес України: історичні міста та містечка» минуло рівно два місяці.

 

За цей час було всяке: за Хуст, який, між іншим, єдиний із Закарпатських міст є учасником проекту, і не приймалися голоси, і результати волевиявлення блокувалися і лічильник «відкручували» хакери… Утім, наразі  місто над Тисою продовжує лідирувати із (на 2 серня) 7,369 голосів. На другому місці Біла Церква (6,885 голосів), на третьому – Галич (6,594 голосів). Усього учасниками голосування є 21 місто, інформує mediakhust.net.

Слід зазначити, у вересні Хуст готується до презентації населеного пункту. Місто відвідають організатори, які ознайомляться з культурною і духовною спадщиною нашого краю.

– Столиця  Карпатської України зі славною історією, крім славнозвісної Долини нарцисів, справді має що показати гостям. Точну дату презентації Хуста ще не визначено, однак це буде у вересні, – розповів газеті «Наш Хуст» Хустський міський голова Володимир Кащук.

Голосування ж триватиме до 25 вересня. Переможців буде визначено 27 вересня. При цьому на 50 відсотків враховуватимуться результати волевиявлення громадськості, а на 50 відсотків – за вердиктом журі.

 

 

02 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів