В українських поїздах за два роки обіцяють забезпечити комфортну температуру

В українських поїздах за два роки обіцяють забезпечити комфортну температуру
Проблему кондиціонування та опалення потягів "Укрзалізниці" зрушили з місця, заявив голова правління ПАТ "Укрзалізниця" Войцех Балчун. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

 

"Запускаємо інвестиції в колонки зовнішнього електроживлення у пунктах формування й обороту пасажирських поїздів. Учора це було найважливішим пунктом під час засідання. Протягом двох років встановимо додаткове обладнання на 3000В і 380В. Це дозволить охолоджувати поїзди влітку перед подачею на перони й обігрівати їх взимку. Інвестиція у ключових місцях буде реалізована вже в цьому році", – написав Балчун.

Крім того, голова правління "Укрзалізниці" анонсував зміни в системі бронювання залізничних квитків. "Рухаємось до скасування так званого "комерційного резервування", величезного джерела зловживань і корупції. Коли квиток неможливо купити, а потяги вирушають порожні. Всі ризики комерційний агент має брати на себе. У тому чи іншому вигляді буде резерв для соціально вразливих верств та органів державної влади. Основну частку проїзних документів – у вільний продаж!", – йдеться у дописі.

 

10 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів