Прокуратура провела обшук у Косинській сільській раді: вилучено документацію

Прокуратура провела обшук у Косинській сільській раді:
вилучено документацію
У рамках розслідування кримінального провадження за фактом підробки документів посадовими особами Косинської сільської ради та використання підроблених документів, Берегівською місцевою прокуратурою, спільно з працівниками поліції, проведено обшук в приміщенні вказаної сільради.

 

У результаті вилучено документи (у тому числі підроблені доручення), які необхідні для повного та всебічного розслідування у кримінальному провадженні. Про це повідомляє прес-служба Закарпатської обласної прокуратури.

Йдеться про попереджене прокуратурою незаконне зазіхання на землі сількогосподарського призначення загальною площею понад 18 га і вартістю близько 270 тис. грн. 

Як вже повідомлялося, прокуратурою встановлено, що кілька закарпатців звернулись до Берегівського районного суду з позовними заявами про визнання права власності на земельні ділянки, загальною площею понад 18 га., які були розташовані за межами Шомської та Косонської сільських рад Берегівського району.

Проте, прокуратурою встановлено, що подані позовні заяви безпідставні та не ґрунтувались на нормах Цивільного кодексу України. Хоча відповідачами, Шомською та Косонською сільською радою, подані до суду заяви про визнання позовів у повному обсязі.

Завдяки своєчасному вступу прокуратури, в результаті розгляду вказаних позовних заяв, Берегівським районним судом відмовлено в їх задоволенні.

Наразі проводяться усі необхідні слідчі дії для встановлення винних і збору доказової бази.

 

19 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів