Прикордонники відповіли на скандальну заяву ужгородського воєнкома Журавльова

Прикордонники відповіли на скандальну заяву ужгородського воєнкома Журавльова
У четвер, 25 серпня, в Ужгороді відбулася прес-конференція представників Чопського прикордонного загону та Західного регіонального управління Державної прикордонної служби, які вирішили відповісти на скандальну заяву голови Ужгородського міського військкомату Миколи Журавльова.

 

Журавльов, нагадаємо, анонсував акцію по висадці дерев на прикордонній смузі, де вони раніше були незаконно вирубані за відома керівників Чопського прикордонного загону та окремих начальників прикордонних ділянок.  При цьому Журавльов заявив, що прикордонники не брали участь у АТО і ця заява обурила охоронців кордону.

«Приводом нашої конференції стала заява, зроблена Миколою Журавльовим. Я хочу сказати, що двоє військовослужбовців безпосередньо Чопського прикордонного загону загинули, виконуючи свій обов’язок у зоні проведення АТО. Загалом під час проведення АТО понад чотири з половиною тисячі військових Західного регіонального управління приймали участь в АТО, в тому числі понад 400 військовослужбовців Чопського прикордонного загону. Тому сьогодні такі заяви виглядають незрозумілими та трохи популістськими. Ми не ставимо собі за мету влаштувати демарш заявам Журавльова чи показати, що ми маємо більше заслуг, ніж інші військові», - заявив під час прес-конференції полковник Костянтин Безпалько, заступник начальника Західного регіонального управління.

І сьогодні 82 військовослужбовців Західного регіонального управління несуть службу у зоні проведення АТО та на кордоні із анексованим Кримом.

За словами Безпалька, окремі посадовці, які допустили вирубку лісу на прикордонній смузі, вже притягнуті до відповідальності. Окрім того, уже винесені питання про відновлення зелених насаджень не лише по цій ділянці, але й по інших ділянках кордону.

 

25 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів