Найсильнішим чоловіком краю став Володимир Цифра

Найсильнішим чоловіком краю став Володимир Цифра
В неділю на площі Театральній в Ужгороді відбувся традиційний 13-й за ліком турнір серед строгнменів «Карпатський медвідь».

 

Участь у змаганнях взяли троє найсильніших закарпатців – з Ужгорода, Великого Березного і Мукачева та двоє стронгменів з Чехії.

Спортсмени змагалися у підйомі колоди 120 кг,  становій тязі, естафеті, підйомі каміння, утриманні автомобіля  та фермерській ході з валізами по 144 кг.

В результаті переможцем турніру став Володимир Цифра із Великого Березного. Семиразовий переможець змагань та його організатор Іван Григоровський зайняв 2-е місце. Третім став спортсмен із Чехії. 

Слід зауважити, що напередодні цих змагань В.Цифра став переможцем престижного міжнародного турніру – сьомого етапу "Центральноєвропейського кубка"в словацькому місті Ліптовський Мікулаш. 

Подивитися на силове дійство прийшло понад дві сотні ужгородців та гостей міста. Цього року позмагатися запросили і глядачів. Дорослі піднімали колоди та “валізи”, а діти у трьох вікових категоріях бігали наввипередки з вантажем та перетягували колеса. Усі учасники-глядачі отримали заохочення та медалі, які засвідчили їхні спортивні досягнення.

 

29 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів