Закарпатські силачі помірялися силами у Мукачеві

У суботу , 04 червня у м. Мукачеві відбулися змагання 4го чемпіонату області із жиму штанги лежачи ( один із видів пауерліфтингу ).

 

Чемпіонат організований обласною федераці?ю пауерліфтингу та новоствореною Мукачівською федераці?ю пауерліфтингу та армспорту на чолі із майстром спорту ?ваном Дрогобецьким.
Змагання були прекрасно організовані, глядачі побачили виступ танцювального колективу а також показовий виступ кандидата в майстри спорту з бодібілдінгу Бейли Балога. Порадували високі результати, було встановлено декілька рекордів області. Ось декілька із них. У ваговій категорії до 48 кг Ужгорода Габріела Знік вижала 70кг і на 25 кг перевищила попередні й обласний рекорд. Мукачівець Малейко Василь до60кг показав 140 кг і також перевищив попередн? досягнення на 20 кг. Рекорди області встановили також Юрій Оксьон ( Ужгород) у кат. до 82.5 кг - 187.5 кг, ?гор Сметанський ( Мукачево ) у кат. до75 кг підняв 172,5 кг . До речі, останній виступа? уже серед ветеранів , тобто спортсменів старше 40 років. До речі, у цій віковій категорії прекрасні результати показали ужгородці ?гор Шикула та Андрій Черняхов ( по 175 кг ) а також майже 70 річний мукачівець Павло Зайцев, що вижав 135 кг. Абсолютно найвищий результат серед ветеранів у мукачівця Віктора Новінкіна - 195кг.
Окрасою змагань став абсолютний рекорд області -230 кг, який встановив майстер спорту, чемпіон ?вропи ужгородець Сергій Олеоленко. Найкращий результат по відношенню до власної ваги у найтитулованішого пауерліфтера Закарпаття майстра спорту міжнародного класу мукачівця Віталія Тетеуци 185 кг у ваговій категорії до 67.5 кг.
В командному заліку перемогла команда Мукачева, на другому місці Мукачівського р-ну, треті ужгородці.

 

07 червня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів