В Ужгороді до школи завтра вперше підуть 1700 дітей

В Ужгороді до школи завтра вперше підуть 1700 дітей
Мережу навчальних закладів в Ужгороді на навчальний рік 2016/2017, який починається вже завтра, 1 вересня, затвердили сьогодні на засіданні члени виконкому міськради.

 

У документі йдеться, що в місті 54 навчальні заклади, конкретизовано, скільки з них і які саме загальноосвітні, які спеціалізовані, скільки НВК, садочків і професійно-технічних навчальних закладів, скільки інклюзивних класів, які можливості навчатися у спеціалізованих дошкільних групах, зокрема, в садочках для дітей із різними вадами здоров'я або ж зі словацькою та угорською мовою навчання тощо.

Начальник управління освіти Оксана Бабунич поінформувала, що кількість учнів цього навчального року збільшиться на 728 у порівняні з попереднім, вперше сядуть за парти близько 1700 першокласників. Середня наповнюваність класів найвища в області і складає 28,3, у ясельних групах середня наповнюваність 24, у групах садочків – 27 дітей. 

Планується цього року відкрити першу інклюзивну групу (для діток з обмеженими можливостями) у дошкільному закладі – в «Ялинці». Також Оксана Юріївна повідомила, що сьогодні надійшли новенькі, одразу з видавництва, підручники для учнів 8 класів.

 

31 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів