Студентам із Чехії розповіли про туристичні переваги Закарпаття

Студентам із Чехії розповіли про туристичні переваги Закарпаття
Зустріч зі студентами з краю Височина Чеської Республіки провели директор департаменту економічного розвитку і торгівлі Закарпатської ОДА Денис Ман та начальник управління зовнішньоекономічних зв'язків, інвестицій та транскордонного співробітництва Рената Мойш-Шіман, повідомили у прес-службі Закарпатської ОДА.

 

Зустріч з молоддю з міста Їглава ініціювала кафедра туристичної інфраструктури та сервісу Ужгородського національного університету.

Денис Ман розповів гостям про особливості розвитку туризму в регіоні та чим живе туристична громадськість області. «Для Закарпатської області туристична сфера залишається одним із пріоритетних напрямків. Чехія та наш край мають спільну історію, ми співпрацюємо у цьому напрямку. Зокрема, вже у вересні для чеських туристичних операторів наш департамент готує презентацію "Чеський туристичний маршрут" на території Закарпаття. Нам є що показати та чим здивувати європейських туристів, а ціни на послуги суттєво відрізняються від цін в Європі», – зазначив Д. Ман.

За його словами, Закарпаттю поки бракує широкої реклами за кордоном, але в області продовжують над цим працювати.

Рената Мойш-Шіман, у свою чергу, закликала студентів долучатися до спільних проектів, зокрема подавати нові ідеї та заявки. «Зважаючи на те, що Ужгород та  чеське місто Їглава є побратимами, а також з огляду на спільну історію, архітектура обласного центру, кухня та культурні особливості можуть стати практичними темами для майбутніх дипломних робіт», – каже  посадовець.

Студентам із Чеської Республіки також презентували спеціалізовані видання про туристичне Закарпаття, яке містить інформацію чеською мовою.

 

06 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів