На площі Народній в Ужгороді цілу п’ятницю триватиме спортивне свято

На площі Народній в Ужгороді цілу п’ятницю триватиме спортивне свято
З нагоди Дня фізичної культури та спорту в п’ятницю, 9 вересня, на площі Народній перед адмінбудівлею Закарпатської ОДА відбудуться обласні урочисті заходи та насичена видовищна програма.

 

Про деталі святкової програми розповів на брифінгу у прес-центрі Закарпатської ОДА начальник управління молоді та спорту Віталій Ерфан. Він повідомив, що заходи триватимуть весь день, з 9.00 по 18.00.

Спортивні федерації області, яких в краї нараховується 96, будуть представлені низкою локацій, де презентуватимуть різні види спорту. Окрім того, на святі будуть представлені обласні спортивні школи. Спортсмени демонструватимуть свої навички, здобутки, проводитимуть ряд показових виступів, присутні зможуть самі взяти участь у спортивних змаганнях, конкурсах. Свої спортивні вміння та можливості продемонструють і люди з особливими потребами. Буде представлено і стріт воркаут.

Урочиста частина свята (з 12.00 до 13.00) передбачатиме відзначення найкращих спортсменів області – учасників обласних, всеукраїнських та міжнародних чемпіонатів – та їх тренерів. Також кращим спортсменам керівники області передадуть спортивний інвентар.

Як зазначив В.Ерфан, у зв’язку з проведенням заходів, автомобільний рух в районі площі Народної тимчасово перекриють. Зокрема, частково вулицю Довженка (від медичного факультету УжНУ до апеляційного суду), а також під’їзди до адмінбудівлі облдержадміністрації.

 

08 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів