Вікторія Гресь про нову колекцію в Ужгороді: Про ідею розповідати не буду. Прийдете, подивитесь

Вікторія Гресь про нову колекцію в Ужгороді: Про ідею розповідати не буду. Прийдете, подивитесь
У вівторок, 13 вересня, в Ужгород завітала відома українська дизайнерка Вікторія Гресь. У місті дизайнер зустрілася із журналістами на прес-конференції, присвяченій презентації нової осінньо-зимової колекції. Щоправда, про саму колекцію Гресь розповідати не схотіла.

 

«Ми робимо для клієнтів зимово-осінню колекцію. А ідею розповідати не буду. Прийдете, подивитеся», – заявила Гресь.

Показ пройде 23 вересня на території готелю «Унгварський».

«Представляти будемо в «Унгварському». Ми не змогли знайти спільну мову із керівництвом Олд Континента. Але обране місце навіть комфортніше для проведення і для тієї кількості людей, яка буде задіяна», - повідомила дизайнер.

Розповіла Гресь і про свої враження від самого Ужгорода, в якому колись і починалася її кар’єра, а зараз шиються всі колекції. «Ужгород – незвичайне місто для життя. Я, напевне, повернуся жити в Ужгород. У мене тут дім. Життя у великому місті – достатньо напружене. Ужгород абсолютно відрізняється від інших провінцій в Україні. Це місто виділяється. Це місто мене завжди надихало. Цей ритм життя, те, що люди вміють жити для себе. Це теж свого роду мистецтво. Я зараз у стані повернути Ужгороду щось хороше, цінне, як мої покази».

uzhgorod.net.ua

 

13 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів