В Ужгороді на День міста запрацює унікальна культурна локація – «Унгвар Стайл»

В Ужгороді на День міста запрацює унікальна культурна локація – «Унгвар Стайл»
Про організацію та мету створення цієї культурної платформи у вівторок, 13 вересня, розповіли організатори локації.

 

 «Унгвар Стайл» представлятиме собою культурну платформу, яка розміститься у дворикові художнього музею імені Бокшая та об’єднає творчих і креативних людей найрізноманітніших професій і напрямків.

Буде представлена сучасна музична програма, презентуватимуть мистецтво ковальства, чеканки, творитимуть художники та майстри тату, знаннями ділитимуться спеціалісти здорового харчування, спортсмени, йоги тощо.

На сьогодні організатори уже нарахували понад 80 учасників, які працюватимуть на локації. Окрім того, кожна точка локації матиме спеціальні подарунки для гостей платформи. «Ужгород – це брама. А зустрічають, як відомо, по вбранню. І ми хочемо показати унікальне вбрання. Через цей формат ми намагаємось відкрити Україну для світу», - заявив один із натхненників та організаторів культурної платформи, представник ГО "Культурна ініціатива Коло" Євген Забарило.

Окрім того, одним із елементів локації стане квест для закоханих. «Ми вирішили створити квест, не дитячий, а цього разу дорослий, враховуючи ужгородську харизму, оскільки вона дуже глибока, ми повинні вивернути її навиворіт, щоб кожен учасник відчув і пережив всі емоції, пов’язані з містом. Тема – любов. Родзинок буде, як у кексі. Тема цікава, але закрита. Ми вирішили не оголошувати що і як. У нас дуже багато креативних ідей і я думаю, що учасники будуть задоволені», - пояснила Олександра Кузнєцова, представник ГО «Фортеця», одна із організаторів локації.

За словами Євгена Забарила, учасники мають бути парами, «але те, що ці пари зможуть відчути і пережити, зможе стати чимось новим у їхніх стосунках». Запрошують організатори і нових учасників, які все ще можуть долучитися до створення унікальної мистецької локації. «Якщо людина зможе концептуально пояснити свій фрагмент міста, - велком. Наша мета – показати фрагменти нашого міста. У нас будуть інші ритми. Вони будуть у музеї, але не як експонати», - пояснив Забарило.

Працюватиме культурна платформа «Унгвар Стайл» 24 вересня з 10 ранку до 20 вечора. Вхід вільний.

uzhgorod.net.ua

 

13 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів