Начальника відділу безпеки дорожнього руху зупинили в Ужгороді за керування автомобілем у нетверезому стані

Начальника відділу безпеки дорожнього руху зупинили в Ужгороді за керування автомобілем у нетверезому стані
ГУНП в Закарпатській області розпочало службову перевірку за фактом можливого керування в нетверезому стані в.о. начальника відділу безпеки дорожнього руху Головного управління Національної поліції Олексія Співака.

 

Вчора, 16 вересня, ввечері на службу «102» надійшов анонімний дзвінок про водія в Ужгороді, який керує автомобілем у нетверезому стані. Біля Боздоського парку патрульна поліція міст Ужгорода та Мукачева зупинила автомобіль, на який вказав невідомий. За кермом перебував в.о. начальника відділу безпеки дорожнього руху Головного управління Національної поліції Олексій Співак, який був поза службою, у цивільному одязі, повідомляє відділ комунікаціїтполіції Закарпатської області.

Для перевірки інформації, що надійшла на службу «102», правоохоронцю запропонували пройти освідчення в Закарпатському обласному наркологічному диспансері. Олексій Співак погодився здати всі необхідні аналізи. За їх результатами буде прийняте рішення про складання чи не складання адмінпротоколу за даним фактом.

Під час попереднього огляду лікарі не виявили ніяких ознак алкогольного сп’яніння в поліцейського, проте остаточні результати покажуть аналізи.

 

Головне управління Національної поліції в Закарпатській області розпочало службову перевірку, за результатами якої буде прийнято рішення.

 

 

 

17 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів