На межі Закарпаття і Львівщини чоловік погрожував прикордонникам

На межі Закарпаття і Львівщини чоловік погрожував прикордонникам
Прикордонники відділу «Сянки» Мостиського загону, які охороняють ділянку українсько-польського кордону в межах Турківського району Львівщини, затримали громадянина України, який погрожував правоохоронцям на контрольному посту «Ужок», що на межі Львівської та Закарпатської областей.

 

Під час несення служби з контролю за дотриманням правил прикордонного режиму прикордонники зупинили автомобіль «Фольксваген» польської реєстрації. Старший прикордонного наряду попросив водія надати документи, що посвідчують особу та автомобіль для перевірки, однак українець негативно поставився до законної вимоги прикордонників і у нецензурній формі відмовився їх виконувати. Незважаючи на роз’яснення прикордонників та попередження про відповідальність, водій поводив себе агресивно та почав погрожувати складу прикордонного наряду. До місця події військовослужбовці викликали групу реагування відділу прикордонної служби та повідомили співробітників Турківського відділення Національної поліції України.

За злісну непокору законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця Державної прикордонної служби України прикордонники склали протокол про адміністративне правопорушення за статтею 185-10 КУпАП. Затриманого 1991 року народження – жителя села Верхнє Турківського району Львівщини, в подальшому було передано працівникам поліції, а справу скеровано до суду.

 

23 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів