На Ужгородщині в суботу горів будинок, а на Іршавщині – колишній зерносклад

На Ужгородщині в суботу горів будинок, а на Іршавщині – колишній зерносклад
Шість пожеж за минулу добу зареєстрували в Управлінні ДСНС у Закарпатській області. Сума встановлених збитків склала 54 тисячі гривень.

 

Так, у с. Велика Добронь Ужгородського району в суботу, 24 вересня, об 11:20 пожежа сталася в житловому будинку. Пожежею знищено покриття та перекриття будинку на площі 72 кв. м, речі домашнього вжитку. Орієнтовний прямий збиток – 50 000 грн. Причина пожежі встановлюється.

У Тячівському районі за день сталося дві пожежі у надвірних спорудах. В смт. Буштино пожежа сталася о 13:35, вогнем пошкоджено 1 кв. м, дерев’яної стіни та обладнання системи опалення. А о 16:35 надвірна споруда горіла у с. Широкий Луг, пожежею знищено 50 кв. м дерев’яної прибудови, 4 т. сіна, 2 куб. м дошок. Причини та збитки встановлюються.

О 18:13 пожежа сталася у дерев’яному будиночку на території бази відпочинку «Шиповець» в с. Порошково Перечинського району. Знищено покрівлю на площі 18 кв. м. Причина пожежі та збитки встановлюються.

В Ужгороді о 19:00  на вул. Гагаріна сталося загорання сухої трави на відкритій території.Пожежею знищено суху траву на площі 0,1 Га. Орієнтовні прямі збитки – 0 грн. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем. 

А о 21:45 поступила заява про пожежу, яка виникла того ж дня о 19:15 в будівлі колишнього зерноскладу в с. Доробратово, урочище Лаз, Іршавського району . Пожежею пошкоджено 15 куб. м дощок. Орієнтовні прямі збитки – 4500 грн. Причина пожежі встановлюється. 

 

25 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів