На чемпіонаті з авторалі, який проходив і на Закарпатті, закарпатці перемог не здобули

На чемпіонаті з авторалі, який проходив і на Закарпатті, закарпатці перемог не здобули
На території Свалявського і Воловецького районів Закарпатської області, а також Дрогобицького, Сколівського та Турківського районів Львівщини відбувся VІ етап чемпіонату України з авторалі «ХІV Ралі Галіція – 2016».

 

Змагання проводилися Автомобільною федерацією України та Галицьким автомобільним клубом під егідою Міністерства молоді та спорту України за активного сприяння управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, Дрогобицької, Сколівської та Турківської райдержадміністрацій, пише прес-служба Львівської ОДА. Головний суддя змагань – суддя національної категорії Сергій Єженков (Львів).

У VІ етапі Чемпіонату України з авторалі «ХІV Ралі Галіція – 2016» взяли участь 16 екіпажів кращих українських спортсменів-автомобілістів, демонструючи майстерність керування спортивним автомобілем та вміння контролювати себе в екстремальних ситуаціях.

Загалом учасникам довелось подолати дистанцію 151 км (з яких 2 – суперспецділянки та 4 спецділянки).

В індивідуальному заліку місця розподілились таким чином: перше місце виборов екіпаж у складі:Козлов Олександр Київ / Островський Олександр (м. Дніпро) на автомобілі Subaru Impreza; друге місце посів екіпажПотійко Сергій / Фельдман Олександр (м. Дніпро) на автомобілі Subaru Impreza; третє місце виборов екіпаж Зізак Андрій / Баранек Олена (м. Одеса) на автомобілі Ford Fiesta.

В командному заліку:

1 місце – команда «ODESSA RALLY TEAM» (м. Одеса) – 90 очок

2 місце – «ULTRA GP» (м. Київ) – 72 очок

3 місце – «VORTEX RACING TEAM» (м. Київ) – 55 очок.

 

11 жовтня 2016р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів