Закарпатські підприємства стали одними з лідерів всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків»

Закарпатські підприємства стали одними з лідерів всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків»
Про це повідомила напередодні, під час засідання податкового комітету Громадської ради при Головному управлінні ДФС у Закарпатській області Марта Волощук, голова Ради Територіального відділення ВГО «АППУ» в Закарпатській області.

 

На сайті Асоціації платників податків України опубліковано список переможців всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків – 2015». Таким чином, серед 40 платників податків на першому місці по кількості сумлінних місто Київ – 10 переможців, Львівська область – 7 та Закарпатська область – 6, інформують у ДФС у Закарпатській області.

Відтак всеукраїнське звання «Сумлінний платник податків – 2015» здобули такі закарпатські суб’єкти господарювання:

ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО «УЖГОРОДСЬКЕ ЛІСОВЕ ГОСПОДАРСТВО»,

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО «КОНИК»,

МАЛЕ ПІДПРИЄМСТВО «ПРОКК»,

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПРОГРЕС-С»,

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «А.М.ІТРО»,

СП У ФОРМІ ТОВ «Д'ЮТІ ФРІ ТРЕЙДІНГ».

Нагадуємо, що мета Всеукраїнського рейтингу – популяризація основних принципів чесного ведення бізнесу. При відборі до участі в рейтингу оцінюється повнота та своєчасність сплати податків і зборів, податкова дисципліна, середня заробітна плата на підприємстві, кількість робочих місць, соціальні програми та благодійні акції, а також сума сплачених податків за 2015 бюджетний рік.

Загалом рейтингом передбачено 10 номінацій у різних сферах діяльності. Поділені переможці також за категоріями: великі, середні і малі суб’єкти господарювання – юридичні особи.

– Дякуємо сумлінним платникам за роботу, а заодно вітаємо переможців, бажаємо їм процвітання та успішного розвитку бізнесу. Такий результат, в масштабах всієї України, надзвичайно позитивний сигнал та приклад для всього бізнесу Закарпатської області. Сподіваємось, що в наступному році у нас буде ще більше сумлінних платників податків, адже найкращий показник цивілізованого ведення бізнесу – сумлінна сплата податків, – зазначив Олексій Петріченко, начальник Головного управління ДФС у Закарпатській області.

 

12 жовтня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів