Купили житло, але отримуєте рахунок за спожиту електроенергію не на своє прізвище. Tolk пояснює, що робити

Купили житло, але отримуєте рахунок за спожиту електроенергію не на своє прізвище. Tolk пояснює, що робити
Однією з причин ситуації, коли споживач отримує рахунок за спожиту електроенергію не на своє прізвище, може бути та, що громадянин купив/отримав у спадок  квартиру чи будинок, але не уклав договір з енергопостачальною компанією і, як наслідок, рахунок приходить на попереднього власника.

 

Для того, щоб переоформити договір на себе, новому споживачу/власнику житла слід звернутися до Центру обслуговування клієнтів ТОВ «Закарпаттяенергозбут» (Tolk) за місцем розташування його помешкання та надати заяву-приєднання до умов договору про постачання електричної енергії постачальником універсальних послуг (така заява розміщена на сайті Товариства https://zakarpatzbut.energy/dokumenti/publichni-dogovori-ta-zaiavi або її можна отримати у Центрі обслуговування клієнтів товариства). Адреси та контакти ЦОКів товариства: https://bit.ly/3do3log

Разом із заявою-приєднанням новий споживач додатково надає такі документи:

1)    копію паспорта та копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номера або реєстраційного номера картки платника податків;

2)    копія документа, що підтверджує право власності чи користування об'єктом;

3)    паспорт точки розподілу/передачі об'єкта (площадки вимірювання), який повинен надати споживачу оператор системи розподілу.

У разі виникнення запитань споживачі завжди можуть звернутися:

-          до кол-центру за номером 0-800-50-59-60;

-          до Інформаційно-консультаційного центру: (0312) 42-99-92;

-          до Центрів обслуговування клієнтів: https://bit.ly/3do3log

Графік роботи: Пн-Чт 08:00 - 17:00, Пт 08:00 - 16:00 (обід: 12:00 - 12:48).

ТОВ «Закарпаттяенергозбут» також нагадує, що споживачі завжди можуть отримувати рахунок в електронному форматі. Для цього потрібно зареєструватися в Електронній абонентській книжці товариства - https://pay.zakarpatzbut.energy/home. За допомогою сервісу можна контролювати споживання електроенергії, спілкуватися з товариством у режимі онлайн, а також – формувати та оплачувати рахунки за спожиті енергоносії без комісії.

ТОВ «Закарпаттяенергозбут» (Tolk) вдячне всім споживачам за вчасно та в повному обсязі здійснену оплату за спожиту електроенергію – це запорука стабільного електропостачання країни та області.

 

 

 

23 квітня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів